Flinke namen bij de Red Bull Knock Out

Over anderhalve maand zal het startschot klinken voor de Red Bull Knock Out. De inschrijving is al een tijdje gesloten en was binnen korte tijd vol. De Knock Out is misschien wle het bekendste crossevenement van het land en staat erom bekend dat amateurs en professionals gelijke kansen hebben: Iedereen kan winnen. Alhoewel, misschien is dat niet zo simpel als het klinkt als we de lijst met toprijders bekijken die Red Bull vandaag heeft geopenbaard. 

Zo zien we op de lijst bijvoorbeeld de twee winnaars van de eerdere Knock Out’s in 2006 en 2008. Respectievelijk zijn dat Marc de Reuver en de Belgische Steve Ramon. Ook zien we de winnaar van die andere bekende strandrace (Le Touquet): Adrien van Beveren uit Frankrijk. Ook de jeugdkampioen in het WK Enduro – Jamie McCanney – is van de partij. Daarnaast zien we ook nog een aantal bekende Nederlandse crossers op de lijst staan zoals Davy Pootjes, Glenn Coldenhoff, Jurgen van den Goorbergh en Hans Vogels. Ook Marianne Veenstra en Nina Klink zullen zich mengen in deze krachtmeting in het zand. Neerlands trots Jeffrey Herlings ontbreekt op de lijst. De voormalig wereldkampioen kampt met een heupblessure waardoor hij gedurende het hele jaar geen wedstrijden meer mag rijden.

De volledige lijst van professionele crossers lees je hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.