woensdag 31 mei 2023

Flitsapps verboden in Duitsland

Alweer nieuws over Duitsland? Jazeker, alweer. Nadat we eerder al lazen over afgesloten wegen, dreigende regels tegen geluidsoverlast, en het uitblijven van een maximale snelheid op de snelweg gaat het nu over zogenaamde flitsapps.

Het Duitse magazine Autobild meldt dat deze apps voortaan verboden zijn om te gebruiken in Duitsland. Een echte verrassing is dat niet, want deze apps zaten al een tijdje in een grijsgebied nadat de ingebouwde systemen eerder al werden verboden.

75 euro

Hoewel het misschien wel slim is om te doen, hoef je bijvoorbeeld Flitsmeister of Waze niet te verwijderen van je telefoon. Zo lang je het niet gebruikt is het goed… Hoe dat precies gecontroleerd wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Daarom is het wellicht slim om de flitsapp er helemaal af te gooien als je ‘m toch niet gebruikt. Kan je een hoop discussie schelen.

De boete is met 75 euro gelukkig niet al te hoog als je het vergeet of als je het ‘vergeet’…

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

1 Reactie

  1. Achterlijk zooitje in dit land. Als het maar geld oplevert dan mag alles. Ik
    moet ervan🤮.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image