Flitspaal ingepakt

Om de flitspalen aan de N320 bij ‘t Veld – bij Culemborg – hingen vanmorgen letterlijk en figuurlijk cadeautjes. Als een soort ludieke actie waren de flitspalen ingepakt in cadeaupapier – want het is toch 5 december. Of er ook maar één weggebruiker daadwerkelijk profijt van gehad heeft is niet bekend.

Naar het schijnt is de actie het werk van ‘de gele hesjes’ geweest, maar daar is geen concreet bewijs voor. Één ding is wel zeker, zou het om een Nederlands gevolg van de Franse demonstranten gaan, en dan is het dat een actie als die bij ‘t Veld er eentje van een beduidend minder agressieve aard betreft dan wat zich onder de Gilets Jaunes-noemer afspeelt in Frankrijk.

Overigens werden de cadeautjes vanmorgen vroeg pas opgemerkt en konden er sowieso maar weinigen van profiteren omdat de oprit naar de A2 schijnbaar hartstikke dicht stond.

Foto via Culemborgzo.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.