woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

FLY Racing en Hutten Metaal Yamaha Racing slaan handen ineen!

FLY Racing wordt aankomend jaar de nieuwe kledingsponsor van het Hutten Metaal Yamaha Racing team. Het team is al jaren een begrip in de MX wereld en met rijders als Rick Elzinga, Andrea Bonacorsi en Dave Kooiker hebben ze een sterke line-up voor 2022.

FLY Racing is in de USA een groot merk en wil samen met Jopa Racing Products aankomend seizoen Europa veroveren. Ook in de MXGP is FLY bezig aan een opmars door middel van sponsoring van meerdere teams en rijders, maar daarnaast ook langs het circuit en in het paddock.

De 2022 collectie is vanaf NU beschikbaar! Voor een dealer bij u in de buurt kunt u een kijkje nemen op de dealer locator van Jopa Racing Products: https://www.jopa.nl/en/dealers/fly-racing.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen