FOTO73: Primavera tocht 2021

Dat motorrijders eind april staan te trappelen om aan het motorseizoen te beginnen hebben we geweten. De Primavera, de toertocht die de traditionele aftrap vormt van het toerseizoen, was compleet uitverkocht. Op de dag zelf arriveerden de eersten van de ongeveer driehonderd enthousiaste deelnemers al om half acht, terwijl het ‘startschot’ toch pas echt om acht uur viel. Met passen, meten en de nodige discipline van de deelnemers lukte het om iedereen veilig in coronatijd van startplaats Breda naar eindpunt Harderwijk te laten rijden. De prachtige route volgde de onzichtbare grens in Nederland die Normaal Amsterdams Peil (NAP) heet. De 260 kilometers vormen een smakelijk voorproefje voor een hopelijk net zo’n geslaagd toerjaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?