donderdag 28 maart 2024

FOTO73: Primavera tocht 2021

Dat motorrijders eind april staan te trappelen om aan het motorseizoen te beginnen hebben we geweten. De Primavera, de toertocht die de traditionele aftrap vormt van het toerseizoen, was compleet uitverkocht. Op de dag zelf arriveerden de eersten van de ongeveer driehonderd enthousiaste deelnemers al om half acht, terwijl het ‘startschot’ toch pas echt om acht uur viel. Met passen, meten en de nodige discipline van de deelnemers lukte het om iedereen veilig in coronatijd van startplaats Breda naar eindpunt Harderwijk te laten rijden. De prachtige route volgde de onzichtbare grens in Nederland die Normaal Amsterdams Peil (NAP) heet. De 260 kilometers vormen een smakelijk voorproefje voor een hopelijk net zo’n geslaagd toerjaar.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen