Foto’s > Beeld Superleggera vrijgegeven

De technische gegevens kon je een paar weken geleden al vinden op MOTOR.nl, maar het was nog wachten op beeld van de Superleggera. Met nog twee weken tot de EICMA vond Ducati het gelukkig al tijd. De 1199 Superleggera is als eerste aangeboden aan de eigenaren van een Desmosedici RR of R-versie van de Superbike, en met succes want op dit moment zijn al 375 van de 500 exemplaren verkocht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?