Kawasaki komt met Sykes-replica

Om te vieren dat Kawasaki met Tom Sykes en Marcel Duinker wereldkampioen Superbike geworden is, komen de Japanners met een exclusieve Sykes-replica. Dat exclusieve zit ‘m vooral in het aantal want er komen slechts tien motoren naar de Benelux. De replica’s zijn gespoten in het Kawasaki Racing Team-design en op koplampen, kentekenplaat en spiegels na niet van echt te onderscheiden. Uiteraard ontbreekt een LeoVince-uitlaat niet, voor meer geluid en minder gewicht. Als extra gift wordt de motor geleverd met een bijzondere tekening van Sykes. De tekening wordt gemaakt door Diederick de Vries, en ontvang je inclusief een handtekening van de wereldkampioen!

 

Het hele pakket, spuitwerk en extra’s, heeft een waarde van 3.200 euro, maar kost vanwege het heugelijke feit dat Kawasaki na twintig jaar weer de beste in het SBK is 1.447 euro. Voor alle fans die al een ZX-10R Ninja rijden, komt Kawasaki met een officiële stickerset, die vanaf vandaag te bestellen is bij de Kawasaki-dealer. Dit pakket kost je slechts 125 euro.

 

De verwachte levertijd van de Sykes-replica is rond kerst 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?