Foto’s en info 2012 V-Strom uitgelekt

Met dank aan onze goede vrienden van motoblog.it kunnen wij, een aantal dagen voor de officiële presentatie, de eerste informatie en de eerste foto’s van de Suzuki V-Strom presenteren. Het meest opvallende? Ook het 2012-model heeft een longinhoud van 645 cc. De compressie is wel verhoogd, van 11,2:1 naar 11,5:1. Daarnaast heeft elke cilinder een extra bougie. De tankinhoud is met twee liter gekrompen en meet dus twintig liter. Ook het totaalgewicht daalde (217 – 214 kilo). Het zadel is 15 mm hoger gemonteerd (820 – 835 mm) terwijl de wielbasis van 1555 naar 1560 mm is gegaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?