13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Frankrijk centraal op ANWB Kampeerdagen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Frankrijk, een veelzijdig en populair kampeerland, staat 12 en 13 april centraal op de ANWB Kampeerdagen. Bent u op zoek naar een staanplaats voor uw tent of caravan of zoekt u een luxe ingerichte mobilehome? Houdt u van het strand of van de bergen? Geeft u de voorkeur aan luxe of eenvoud? Het aanbod van campings in Frankrijk is zo groot en divers dat het maken van een keuze niet eenvoudig is. Om u te helpen bij het vinden van een geschikte kampeervakantie in Frankrijk kunt u tijdens de ANWB Kampeerdagen in het recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel in het Frankrijkpaviljoen kennis maken met de vertegenwoordigers van de regio’s en campingaanbieders: Auvergne, Champagne-Ardenne, Somme, Aix en Provence et le Pays d’Aix, Ardeche en Les Castels.

Korting
De openingstijden zijn van tien uur ’s morgens tot vijf uur ’s middags. Aan de kassa kost een toegangskaart € 9,- (€ 10,- voor niet-leden), kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang. Parkeren kost: € 8,- aan de kassa. Wilt u profiteren van een entreebewijs in de voorverkoop met 50% korting? Dat kan tot en met 11 april 2014. Klik dan hier om direct uw entreekaart met korting te kopen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen