donderdag 18 april 2024

Frankrijk centraal op ANWB Kampeerdagen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Frankrijk, een veelzijdig en populair kampeerland, staat 12 en 13 april centraal op de ANWB Kampeerdagen. Bent u op zoek naar een staanplaats voor uw tent of caravan of zoekt u een luxe ingerichte mobilehome? Houdt u van het strand of van de bergen? Geeft u de voorkeur aan luxe of eenvoud? Het aanbod van campings in Frankrijk is zo groot en divers dat het maken van een keuze niet eenvoudig is. Om u te helpen bij het vinden van een geschikte kampeervakantie in Frankrijk kunt u tijdens de ANWB Kampeerdagen in het recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel in het Frankrijkpaviljoen kennis maken met de vertegenwoordigers van de regio’s en campingaanbieders: Auvergne, Champagne-Ardenne, Somme, Aix en Provence et le Pays d’Aix, Ardeche en Les Castels.

Korting
De openingstijden zijn van tien uur ’s morgens tot vijf uur ’s middags. Aan de kassa kost een toegangskaart € 9,- (€ 10,- voor niet-leden), kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang. Parkeren kost: € 8,- aan de kassa. Wilt u profiteren van een entreebewijs in de voorverkoop met 50% korting? Dat kan tot en met 11 april 2014. Klik dan hier om direct uw entreekaart met korting te kopen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen