Frankrijk centraal op ANWB Kampeerdagen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Frankrijk, een veelzijdig en populair kampeerland, staat 12 en 13 april centraal op de ANWB Kampeerdagen. Bent u op zoek naar een staanplaats voor uw tent of caravan of zoekt u een luxe ingerichte mobilehome? Houdt u van het strand of van de bergen? Geeft u de voorkeur aan luxe of eenvoud? Het aanbod van campings in Frankrijk is zo groot en divers dat het maken van een keuze niet eenvoudig is. Om u te helpen bij het vinden van een geschikte kampeervakantie in Frankrijk kunt u tijdens de ANWB Kampeerdagen in het recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel in het Frankrijkpaviljoen kennis maken met de vertegenwoordigers van de regio’s en campingaanbieders: Auvergne, Champagne-Ardenne, Somme, Aix en Provence et le Pays d’Aix, Ardeche en Les Castels.

Korting
De openingstijden zijn van tien uur ’s morgens tot vijf uur ’s middags. Aan de kassa kost een toegangskaart € 9,- (€ 10,- voor niet-leden), kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang. Parkeren kost: € 8,- aan de kassa. Wilt u profiteren van een entreebewijs in de voorverkoop met 50% korting? Dat kan tot en met 11 april 2014. Klik dan hier om direct uw entreekaart met korting te kopen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?