13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Oldtimereigenaren opgelet!

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

FEHAC, de belangenbehartiger voor de Nederlandse oldtimers, en de internationale federatie FIVA lanceren een enquête om de betekenis van de historische voertuigen in kaart te brengen. Het onderzoek is bedoeld voor bezitters van oldtimers (voertuigen ouder dan 30 jaar) of van jonge oldtimers (voertuigen tussen de 25 en 30 jaar oud, ook wel ‘youngtimers’ genoemd). De uitkomsten stellen FEHAC in staat om uw belangen nog beter onder de aandacht te brengen van de instellingen van de Europese Unie (zoals het Europees Parlement) en van politici in ons land. Er is al veel bereikt, maar omdat de regelgeving op allerlei terreinen steeds strenger wordt, blijft er veel te doen. FEHAC’s werkzaamheden hebben slechts één doel: ervoor te zorgen dat u uw passie voor oldtimers nu en in de toekomst kunt blijven uitleven, niet alleen in uw garage maar ook op de openbare weg. Het is dan ook in uw eigen belang dat u aan het onderzoek meewerkt.

Win een boekenbon
FEHAC roept alle eigenaren van oldtimers op om het onderzoek digitaal in te vullen via de website van de FEHAC (na introductie: klik op het oranje pijltje onderaan het scherm). Invullen is mogelijk tot 2 juni 2014. De resultaten van het onderzoek worden in de herfst gepubliceerd. FIVA en FEHAC werken samen met het marktonderzoeksbureau GfK. Dit garandeert dat uw antwoorden anoniem blijven en dat uw privacy volledig beschermd is. Het invullen van het formulier kost niet meer dan twaalf minuten. Sommige vragen hebben betrekking op het aantal gereden kilometers met uw oldtimer in 2013 en de kosten die u in hebt gemaakt in 2013. Het is belangrijk dat u voor het invullen deze gegevens beschikbaar hebt. U kunt na het beantwoorden van de laatste vraag uw e-mailadres invullen. Als u dat doet kunt u één van de 25 bonnen van €25 winnen ten behoeve van de aanschaf van een boek over klassieke auto’s. Uw antwoorden blijven volledig anoniem, ook als u uw e-mailadres invult.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen