donderdag 25 april 2024

Frankrijk komt naar je toe!

Frankrijk behoort nog steeds tot een van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Meer dan 1,5 miljoen (!) landgenoten brengen jaarlijks hun zomervakantie door in La Douce France. Dit jaar wordt er door het Frans verkeersbureau extra promotie gemaakt voor de Franse kustgebieden en de Franse steden. Vanaf medio april toert de promotiebus van Atout France langs verschillende Nederlandse steden.

Op deze manier kun je kennis maken met de diverse Franse regio's die rond de klassieke Citroenbus dagelijks proeverijen organiseren met regionale streekproducten. Motorrijders die op zoek zijn naar informatie over hun Franse vakantiebestemming, of die het gewoon leuk vinden om langs te komen, zijn van harte welkom. Ook kan er dagelijks worden deelgenomen aan een spel, waarbij een reis naar Frankrijk is te winnen.

De Franse promotietoer stopt in de volgende plaatsen
Woensdag 17 april: Utrecht Jaarbeursplein
Vrijdag 19 april: Middenweg (en niet Dam zoals eerder aangekondigd werd) Amsterdam
Zaterdag 20 en zondag 21 april: ANWB kampeerdagen Ouderkerk a/d Amstel
Woensdag 24 april: Eendrachtplein Rotterdam
Donderdag 25 april: Strandweg Scheveningen

Kijk voor meer informatie op www.kustofsteden.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen