Gratis naar I, Superbiker deel 2

Wie ‘I, Superbiker: The Showdown’ gezien heeft, weet dat ‘I, Superbiker: Day of Reckoning’ niet gemist mag worden. In dit opwindende vervolg wordt het 2012-seizoen van het Brits Superbike gevolgd. Het jaar waarin voor het eerst Assen werd aangedaan en het jaar waarin ongelooflijk veel gebeurde.

Zondag 21 april, om 15.00 uur draait in tien Pathé- bioscopen dit motorspektakel: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Wij geven in samenwerking met Pathe 5 x 2 kaarten weg. Dus wil jij aanstaande zondag genieten van deze spectaculaire film, doe dan nu mee via onderstaand formulier! Als je geen risico op ‘uitverkocht’ wilt lopen, kun je kaarten natuurlijk gewoon bestellen via www.pathe.nl.

Meedoen kan tot en met donderdag 18 april, 23.59 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.