Franse politie flitst vanaf motorfiets

Vakantiegangers die door Frankrijk reizen kunnen maar beter de snelheidsbeperkingen nauwgezet respecteren, want de overheid heeft met spoed een groot aantal flitscamera's besteld die in de zomer al tegen hardrijders worden ingezet.

De flitscamera's zullen zowel overdag als 's nachts en in alle weersomstandigheden gebruikt kunnen worden. De politie zal zowel met de rijrichting als tegen de rijrichting flitsen. De nieuwe camera's worden niet aangekondigd en zijn dus niet opgenomen in navigatiesystemen….

Bron: nieuwsblad.be
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.