dinsdag 21 mei 2024

Gamma meent het serieus

Gamma, dat zeg ik, steunt Jasper Iwema (foto boven) en Michael van der Mark (foto beneden) tijdens de TT van Assen, zaterdag 25 juni aanstaande. Beide coureurs zullen in het blauw/wit/oranje van de bekende bouwmarkt rijden. Gamma’s communicatiemanager Alex Phaff: “In mei van dit jaar kondigden wij aan in auto- en motorsport te stappen met de titelsponsoring van het grootste gecombineerde race-evenement van Nederland, de Gamma Racing Day, 7 augustus aanstaande op het TT Circuit van Assen.”

“In de racewereld draait het voor de fans uiteindelijk om de coureurs wiens prestaties op het hoogste niveau hen tot ware helden maken. Zowel Jasper als Michael beschikken aan de vooravond van de Dutch TT over de beste Nederlandse papieren daarvoor. Wij zijn als Gamma bijzonder trots om deze motorsporthelden in wording te kunnen steunen tijdens een hopelijk onvergetelijke TT.”

En wij zijn bijzonder blij dat een nieuwe grote speler in de Nederlandse wegrace stapt. Hopelijk het begin van heel veel moois!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen