Gamma meent het serieus

Gamma, dat zeg ik, steunt Jasper Iwema (foto boven) en Michael van der Mark (foto beneden) tijdens de TT van Assen, zaterdag 25 juni aanstaande. Beide coureurs zullen in het blauw/wit/oranje van de bekende bouwmarkt rijden. Gamma’s communicatiemanager Alex Phaff: “In mei van dit jaar kondigden wij aan in auto- en motorsport te stappen met de titelsponsoring van het grootste gecombineerde race-evenement van Nederland, de Gamma Racing Day, 7 augustus aanstaande op het TT Circuit van Assen.”

“In de racewereld draait het voor de fans uiteindelijk om de coureurs wiens prestaties op het hoogste niveau hen tot ware helden maken. Zowel Jasper als Michael beschikken aan de vooravond van de Dutch TT over de beste Nederlandse papieren daarvoor. Wij zijn als Gamma bijzonder trots om deze motorsporthelden in wording te kunnen steunen tijdens een hopelijk onvergetelijke TT.”

En wij zijn bijzonder blij dat een nieuwe grote speler in de Nederlandse wegrace stapt. Hopelijk het begin van heel veel moois!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.