Franse politie kan bekeuren voor rijden ideale bochtenlijnen

Een van de redenen om naar Frankrijk te gaan, is de geologische gesteldheid van het land. Als motorrijder vind je ervan alles: de hoogste passen en bergen, maar ook de diepste kloven en dalen. Al die lekkernijen zijn ook nog eens overdadig gelardeerd met het smakelijkste asfalt. En dat alles zorgt ervoor dat Frankrijk één groot gastronomisch smulpaleis voor motorrijders is.

Maar pas op. In dat smulpaleis waar het voor motorrijders zo lekker snacken is, speurt de politie naar motorrijders die in de bocht de doorgetrokken streep passeren. Dat gebeurt regelmatig omdat je doorgetrokken niet altijd de ideale lijn volgt.

Session ligne blanche pour la gendarmerie

Gros dispositif pour quelques ligne blanche sur une route du sud 🤑🤑

Geplaatst door DAM Express op Maandag 20 april 2020

Kennelijk is dit ideale lijnen rijden de Franse Gendarmerie een doorn in het oog. Een heterdaadje kost je 90 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?