Oberdan Bezzi: ‘Zo moet de kleine MV Agusta Brutale er uitzien voor 2021.’

We weten dat MV Agusta een aantal lichte motoren in de pijplijn heeft. Mochten ze nog worstelen met het ontwerp, dan zijn de ideeën van ontwerper Oberdan Bezzi misschien meer dan welkom.

MV Agusta heeft de krachten gebundeld met de Chinese autogigant Loncin. Gezamenlijk willen ze een serie350 cc tot 500 cc motoren creëren die naar verwachting in 2021 worden geïntroduceerd. Over wat we dan te zien krijgen, tasten we nog volledig in het duister.  Maar ontwerper Oberdan Bezzi heeft er wel een idee over. De op de Brutale geïnspireerde motor noemt hij lichtjes spottend F1 300 Junior.

Je begrijpt dat er niets officieels is aan dit ontwerp. Het is gewoon de visie van Oberdan Bezzi. Di heeft door de jaren heen de plank vaker raak dan misgeslagen. De kans is dus groot dat een van de mini-MV’s er zo uit zal zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?