vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Full Operational Lease naar de Nederlandse motormarkt

Motorrijden en het gevoel van vrijheid zijn voor velen van ons nauw aan elkaar verbonden. Zodra een motorrijder op zijn/haar motor stapt, wil hij/zij maar één ding: genieten van de rit en de motor. Zorgen maken om extra kosten hoort daar niet bij. Toch zijn onvoorziene kosten door onderhoud of onverwachte reparaties vaak onvermijdelijk. Tot nu toe dan, want vanaf nu komt My Lease Motor in de markt met Full Operational Leasing oplossingen. Zo kan motorrijden mogelijk gemaakt worden voor een vast bedrag per maand. Je betaalt buiten het gegarandeerde vaste maandbedrag alleen de brandstof en eventuele verkeersboetes.

Als een motorrijder op zoek is naar een nieuwe motor wil hij zich begrepen voelen. Zo weet Rob van der Heijden, medeoprichter van My Lease Motor: “My Lease Motor is voor motorrijders, door motorrijders. Dat merk je door onze jarenlange ervaring en kennis van de motorbranche en ons dealernetwerk. Hierdoor zijn we het eerste bedrijf wat het gemak van Full Operational Lease merkonafhankelijk implementeert in de motorbranche. We geloven dat we zorgeloos motorrijden voor iedereen bereikbaar kunnen maken door Private en Zakelijke leasing voor aan te bieden.”

Het gemak van leasen

Bij My Lease Motor gelooft men in leasing. Medeoprichter Ralph van Hassel vertelt: “We bieden zakelijke en private lease aan, waarbij je voor een vast maandbedrag een motor naar keuze rijdt. All-inclusive is voor ons ook echt all-inclusive. Van wegenbelasting tot all-risk verzekeringen, onderhoud en reparaties. Eigenlijk hoef je als klant van My Lease Motor alleen nog maar aan de brandstof te denken!” My Lease Motor wordt ondersteund door My Lease Car, wat al jaren ervaring heeft in het ontzorgen van mobiliteit, zij weten dat veel motorrijders zorgelozer rond zullen rijden wanneer het financieel voorspelbaar is.

Primeur in Nederland

My Lease Motor is het eerste bedrijf dat specifiek voor de motorbranche Full Operational Lease mogelijk maakt in Nederland, zonder afhankelijk te zijn van een merk. Motorrijden is een way of life en bij iedere motorrijder past een ander merk of type, My Lease Motor begrijpt dat. Bij My Lease Motor wordt de favoriete motor van een klant besteld via een officiële merkdealer naar keuze, zo blijft de klant in staat om bij een vertrouwde dealer uit te kiezen. Weet iemand nog niet welke motor bij hem of haar past, dan denkt het team van My Lease Motor graag met mee.

Een deskundig team dat klaarstaat voor motorrijders

Bij My Lease Motor zijn motoren de core business. Niet alleen de dealers, maar ook de klanten merken dat, zo merkt Rob op: “Omdat we zelf weten waar motorrijders behoefte aan hebben, sluit onze service daar perfect op aan. We hanteren bijvoorbeeld geen leeftijdsbeperking voor berijders of een maximum bedrag aan accessoires, we bieden winterstalling aan en we zijn te vinden bij dealers en op events. In overleg met de klant zal er altijd gezocht worden naar de beste oplossing voor de berijder.” My Lease Motor is dus geen groot, onbekend kantoor dat geen gehoor geeft wanneer je een vraag hebt. Maar een team van gepassioneerde motorrijders die hun mouwen opstropen om jouw rit zo zorgeloos mogelijk te maken.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Bezoek onze website, neem contact met ons op via info@myleasemotor.com of bel naar ons Biker Care team: 085 – 048 21 06

Volg ons ook op Social Media:

My Lease motor
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen