vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jubileum bij Louis: Vanucci bestaat 30 jaar

Het merk Vanucci bestaat 30 jaar. Dat viert Louis dit jaar uitbundig. Voor alle fans van het merk hebben ze jubileumproducten en volledige jubileum-outfits met jubileumkortingen tot 57%.

Bovendien introduceert Vanucci veel nieuwe producten in de collectie Avventura, Sportivo en Urbano. Wat Urbano betreft staat motorkleding voor elke dag centraal, die niet alleen op de weg een goede indruk maakt.

Het hoogtepunt van de collectie wordt Vanucci+ (spreek uit als Vanucci Plus), een modulair kledingsysteem dat naar behoefte uit verschillende onderdelen kan worden samengesteld. De eerste producten, het VAJ-1 jack, inclusief membraanjack, thermische voering en stormkraag hebben zich al bewezen. VANUCCI+ wordt nu verder uitgebreid voor het seizoen 2022.

Louis verloot elke maand tien tegoedbonnen ter waarde van 100 euro aan alle klanten. Er is maar een voorwaarde voor deelname: Een foto met Vanucci in actie, of het nu kleding of bagage is, met motor of zonder. Louis heeft hiervoor een extra pagina in de online winkel gemaakt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen