Ga jij als testrijder met Aprilia mee naar de TT?

Van 28 juni tot en met 1 juli vindt op het TT Circuit de 88ste editie van de MotoGP plaats. En jij kunt er bij zijn, als testrijder op een Aprilia.

Aprilia heeft een drietal modellen die ze dit jaar wat meer in het zonnetje willen zetten. En dat zijn niet de eerste de beste. Op een Tuono V4 1100 RR wil iedereen wel bochten aanvallen, maar dan doe je de mogelijkheden van de Dorsoduro 900 en de Shiver 900 wel tekort. En dat is dan meteen ook de uitdaging: wat is jouw mening over deze drie Aprilia’s nadat je er een dag lang op hebt gereden?

Testdag 30 juni

De testdag begint vroeg in de morgen van zaterdag 30 juni. We beginnen op het HQ Promotor in Hilversum met een kop koffie of twee en broodjes. Dan gaan we op weg naar Assen, maar niet linea recta. We rijden een gevarieerde route waar alles in zit om de motoren gedegen te kunnen beoordelen.

Uiterlijk 13.30 willen we in Assen zijn, want van 14.10 – 14.50 worden de kwalificatierondes van de MotoGP gereden. Da’s een wedstrijd op zich en die volgen we als gast vanuit de Aprilia hospitality unit.

Ja, je leest het goed: je bent gast van het Aprilia raceteam! 30 Juni wordt een fantastische dag.

Schrijf je in als Aprilia testrijder!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?