zaterdag 22 juni 2024

Ga jij mee op motoravontuur in 2023?

De tijd vliegt, zoals we allemaal weten! Vele spannende maanden met ups en downs liggen achter ons en het voelt goed dat we tot nu toe een uitstekende 2022 hebben gehad! Met veel plezier hebben we gezien hoe de reislust terugkeerde in de samenleving en onze gasten konden haast niet wachten om hun volgende motoravontuur aan te gaan!

Hoewel we nog steeds genieten van een perfecte nazomer, zijn we ook plannen aan het maken voor 2023. Vanaf vandaag staat ons complete programma voor volgend jaar online en is boekbaar! En dus kun je alle Europese motorreizen uit het programma voor 2023 met €200 korting boeken tot 31 oktober 2022, gebruik gewoon de online boekingscode: EBB2023.

Inmiddels is ook de splinternieuwe 2023 brochure vol met alle tours en informatie die je over Edelweiss Bike Travel moet weten naar je onderweg! Heb je je nog niet aangemeld, bestel dan gratis onze brochure.


Natuurlijk hebben we ons programma dit jaar weer uitgebreid met een aantal nieuwe avonturen!

De scouting Dubai & Oman, die dit jaar met succes werd uitgevoerd, is aan ons programma toegevoegd. En nog een parel in het Midden-Oosten heeft ons programma gehaald. Adventure Saudi Arabia & Jordanië, met daarin de meest fascinerende hoogtepunten zoals Petra en Wadi Rum.

Over avontuur gesproken, in samenwerking met Touratech bieden we de eerste begeleide off-road Adventure Country Tracks (ACT) Tour in de Pyreneeën aan.

Wat dacht je van rijden op een Vespa en het verkennen van Wenen en de glooiende omgeving in Neder-Oostenrijk? Dan moet je zeker de Vienna Tour by Scooter checken!

Of je nu de hoogste passen van de Alpen, het ruige IJsland, het Tibetaanse hooggebergte of de schoonheid van Azië en Afrika per motorfiets wilt ontdekken, wij zijn ervan overtuigd dat je een tour moet kunnen vinden die je tweewieler dromen waar maakt.

Zoals je ziet, gaat het hele Edelweiss team vol er tegenaan om jou een onvergetelijke tourervaring te bezorgen! Wij horen graag wat je van onze gloednieuwe brochure & programma vindt, of als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken er naar uit om weer met jou op pad te gaan en te genieten van de magie van het leven!


Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen