Galerij: Motor.nl in het oranje

Oranje is zo’n kleur, wat kun je ermee? Goed, KTM komt er natuurlijk al jaren mee weg en vroeger waren ook Laverda en Harley-Davidson erg gesteld op onze nationale kleur, maar verder…

Tot je dus eens verder gaat kijken dan je spreekwoordelijke neus lang is en opvalt; oranje is zo’n zeldzame kleur niet. Bijna alle merken hebben de felle tint tussen rood en geel ooit gevoerd op een model.

Maar hoe kan het dan dat we een eventueel oranje motorpak zelden zouden kopen omdat het eigenlijk nergens bijpast? Het is een raadsel.

OPVALLEND
Opvallend genoeg is het juist dat merk met een voorkeur voor groentinten – Kawasaki, natuurlijk – dat in het verleden nogal eens met oranje speelde en ook in het huidige gamma zitten wat voorbeelden.

Kortom, genoeg fels op twee wielen wat vandaag perfect uit de verf zou komen – we zijn ons van de slechte grap bewust. Fijne Koningsdag!

Foto’s: fabrikanten

[justified_image_grid ids=23715,23716,23717,23718,21465,23719,23720,23721,23722,11878,23723,23724]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.