Gamma stapt in motorsport

De Gamma volgt Rizla op als naamdragend sponsor van de Racing Day. De eerste Gamma Racing Day vindt plaats op 7 augustus, natuurlijk in Assen. GAMMA heeft belangrijke plannen met de circuitevement. Maar wat zal pas later duidelijk worden.

Gamma’s communicatiemanager Alex Phaff kan al wel het volgende melden. “Dit circuitevenement biedt ons een uitstekend communicatieplatform en een uitgelezen kans om onze doelgroep eens op een ander moment te ontmoeten. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde GAMMA-klant een bovengemiddelde interesse heeft in de auto- en motorsport en wij verwachten dan ook dat wij hen een groot plezier doen met de ondersteuning van dit evenement.”

Binnenkort hopelijk meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.