zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor en film > Sztuczki/Tricks (2007)

Sztuczki is een lome, zomerse film over een Pools jongetje. Hij denkt het geluk te kunnen ‘omkopen’ teneinde zijn verdwenen vader terug te krijgen. Anders dan het hoesje van de dvd en de publiciteitsfoto’s doen vermoeden, speelt de motor slechts een bescheiden rol in de film. Maar wát een motor!

“Wedstrijd?!” schreeuwt het jongetje van achterop de motor naar de machinist die uit het open raampje van zijn locomotief hangt. De motor accelereert, terwijl de machinist zijn fluit laat galmen. Het is één van de mooiste scènes uit een film die het moet hebben van subtiliteiten.

Lees meer in de nieuwe MOTO73, die vanaf vandaag, in de winkel ligt!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen