Motor en film > Sztuczki/Tricks (2007)

Sztuczki is een lome, zomerse film over een Pools jongetje. Hij denkt het geluk te kunnen ‘omkopen’ teneinde zijn verdwenen vader terug te krijgen. Anders dan het hoesje van de dvd en de publiciteitsfoto’s doen vermoeden, speelt de motor slechts een bescheiden rol in de film. Maar wát een motor!

“Wedstrijd?!” schreeuwt het jongetje van achterop de motor naar de machinist die uit het open raampje van zijn locomotief hangt. De motor accelereert, terwijl de machinist zijn fluit laat galmen. Het is één van de mooiste scènes uit een film die het moet hebben van subtiliteiten.

Lees meer in de nieuwe MOTO73, die vanaf vandaag, in de winkel ligt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.