dinsdag 18 juni 2024

Garmin zoekt 50 officiële testers

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Garmin, wereldwijd leider op het gebied van GPS-technologie, start een grootschalig testprogramma gekoppeld aan de marktintroductie van de nieuwe Garmin VIRB Elite actioncamera. De VIRB Elite, die nu enkele maanden verkrijgbaar is, is het resultaat van de kennis en expertise die Garmin in de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan op het gebied van buitenactiviteiten, satelliet-positiebepaling en navigatie.

Garmin zoekt nu 50 vrijwilligers om de VIRB Elite te testen, hun feedback te geven en bewijs te leveren van de vele kwaliteiten van deze camera.

Na een wervingsperiode ontvangen de 50 geselecteerde officiële testers uit verschillende disciplines een gratis VIRB Elite camera om hun eigen video’s te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma (ga voor informatie en registratie naar www.TryGarminVIRB.nl). De testers zullen ook feedback geven over de zes basiscriteria voor een actioncamera: beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware (VIRB Edit): kortom, een real-life consumententest, opgezet om alle kwaliteiten van de camera aan te tonen.

Deze feedback is cruciaal voor Garmin. Iedereen kan zich aanmelden voor het programma: dankzij de talloze functies van de VIRB kan de camera voor elk doel worden gebruikt: voor het filmen van sportactiviteiten, favoriete vrijetijdsbesteding of avonturen aan de andere kant van de aarde.
Dit grootschalige programma loopt een aantal maanden om de vooruitgang die de amateurfilmers boeken in de kwaliteit van hun video’s goed te kunnen volgen.

De VIRB getest in al zijn facetten!
De uiterst veelzijdige VIRB camera is ontwikkeld om een zeer grote doelgroep aan te spreken. Straatcultuur, skateboarden, BMX, skiën, surfen, snowboarden, mountainbiken, motorrijden, voetbal, rugby, trek- en wandeltochten, paragliden, zweefvliegen, zeilen, duiken, kitesurfen… het aantal toepassingen voor de camera is eindeloos. Bovendien is de camera ook perfect voor het vastleggen van de eerste stapjes van een baby!
Om deze reden en om de test zo representatief mogelijk te maken, wil Garmin alle gebruikersgroepen in staat stellen om deze camera tijdens het beoefenen van hun passies in al zijn facetten te testen. Alle sportfanaten zijn daarom zonder uitzondering van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ga naar www.TryGarminVIRB.nl vanaf 30 april 2014 om u als tester aan te melden.
Met de nieuwe VIRB Elite actioncamera introduceert Garmin een ware technologische doorbraak op de markt voor actioncamera’s, met talloze verbeteringen: geïntegreerde GPS, een batterijduur voor meer dan drie uur opnemen in HD-kwaliteit, geïntegreerd scherm, en allerlei soorten fysiologische gegevens die in de video kunnen worden ingevoegd…

Ga voor meer informatie naar: www.TryGarminVIRB.nl
VIRB en VIRB Elite camera’s zijn de nieuwste innovaties van Garmin in de sector buitenactiviteit. Voor sportfanaten en sportievelingen op elk niveau, die hun passie willen vereeuwigen of delen zijn de toestellen van Garmin eenvoudig onmisbaar. Ga voor meer informatie over functies, prijs en verkrijgbaarheid en voor alle informatie over andere producten en diensten van Garmin naar:
www.garmin.nl
http://garmin.blogs.com/nl/
www.twitter.com/GarminNederland
www.youtube.com/GarminNL

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen