Gebben Motoren vol gas vooruit!

Passend bij het ondernemende familiebedrijf dat dit jaar op zaterdag 9 en zondag 10 april haar 80 jarig jubileum viert, is er kosten nog moeite gespaard om de klant nóg beter van dienst te kunnen zijn. Al drie generaties lang is Gebben Motoren een begrip in de motorwereld en al jarenlang een vertrouwd beeld op het industrieterrein van Rogat (Meppel). Het nieuwe pand van Gebben Motoren, direct tegen het huidige pand aangebouwd, heeft twee verdiepingen, een oppervlakte van 1600 m2 en is maar liefst 8,5 meter hoog. In het nieuwe pand is op de begane grond een uitbreiding van de showroom van 400 m2 gecreëerd voor enduro- en crossmotoren, ATV’s en bromfietsen. Op de bestaande bovenverdieping is de kleding- en accessoires shop fors uitgebreid. Tevens zal op de tweede verdieping meer ruimte zijn voor de winterstalling en opslag van nieuwe en gebruikte motoren.

Ton van Geenhuizen, Country Manager van Yamaha Motor Europe, branche Nederland: 

“Deze uitbreiding en vernieuwing van de showroom staan garant voor nog meer beleving bij de grootste monobrand Yamaha-dealer van Nederland en is daarmee uniek in zijn soort. Bij Gebben Motoren zijn altijd alle Yamaha-motoren, motocrossmodellen, ATV’s en scooters te bewonderen, en veelal ook te berijden!”

André Gebben: “Het gaat goed met Gebben Motoren, we durven te investeren!”

“De plannen om het pand fors te gaan verbouwen en uit te breiden stonden al enige tijd in de koelkast. Dit jaar stonden we op een kruispunt, gaan we linksaf, rechtsaf of vol gas vooruit? Het gaat goed met Gebben Motoren, we durven te investeren, dus kozen wij voor ‘vol gas vooruit!’”, aldus de gedreven directeur André Gebben. “Ook met het perspectief op de toekomst. Mijn zoon Emile, zal zich naast de groothandel import en export ook steeds meer gaan bezighouden met Gebben Motoren. Met straks alle bedrijven onder één dak, zullen we efficiënter kunnen samenwerken.” 

Gebben Motoren is al open, dus iedereen is van harte welkom! 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?