woensdag 28 februari 2024

Geen 2017 Triumph Daytona 675 R

Zo aan het einde van het jaar en rond de Intermot en EICMA houdt de motorwereld zich bezig met wat er volgend modeljaar allemaal op de markt verschijnt. En wat niet, want sommige modellen komen niet meer terug. Jammer, we gaan door. Maar deze zagen we even niet aankomen. De Daytona 675 R staat voor 2017 niet meer op de prijslijst van Triumph. 

Het vermoeden is dat Triumph de driecilinder niet zonder slag of stoot kan laten voldoen aan de Euro4-norm. De Britten zouden dan een geheel nieuw blok moeten ontwerpen. En deze investering zagen ze waarschijnlijk niet zo zitten. Best begrijpelijk, aangezien het supersport segment al langer onder druk staat. Andere fabrikanten haalden eerder al eens de supersport van hun prijslijst, Triumph nu dus ook. Jammer. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen