Geen grote motorbeurzen meer voor BMW

Zoals BMW in een persbericht aankondigde, willen zij hun nieuwe modellen in de toekomst alleen nog maar online presenteren. Deelname aan de internationale motorbeurzen EICMA en Intermot zijn geschrapt, omdat BMW flexibeler is met de inzet van nieuwe live en digitale formats. BMW denkt hiermee ook hun informatiebereik te kunnen vergroten.

‘Onze strategische herschikking van de communicatie in de vorm van een verhoogd gebruik van live en digitale formats zal ons in staat stellen om in de toekomst nog meer mensen over de hele wereld enthousiast te maken voor BMW Motorrad-producten en aanbiedingen. We kunnen motorrijders op een optimale en gerichte manier aanspreken’.

Dr. Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad.

BMW is echter nog wel van plan zich op geselecteerde, regionale motorbeurzen te presenteren.

Dr. Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?