woensdag 24 april 2024

Geen grote motorbeurzen meer voor BMW

Zoals BMW in een persbericht aankondigde, willen zij hun nieuwe modellen in de toekomst alleen nog maar online presenteren. Deelname aan de internationale motorbeurzen EICMA en Intermot zijn geschrapt, omdat BMW flexibeler is met de inzet van nieuwe live en digitale formats. BMW denkt hiermee ook hun informatiebereik te kunnen vergroten.

‘Onze strategische herschikking van de communicatie in de vorm van een verhoogd gebruik van live en digitale formats zal ons in staat stellen om in de toekomst nog meer mensen over de hele wereld enthousiast te maken voor BMW Motorrad-producten en aanbiedingen. We kunnen motorrijders op een optimale en gerichte manier aanspreken’.

Dr. Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad.

BMW is echter nog wel van plan zich op geselecteerde, regionale motorbeurzen te presenteren.

Dr. Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen