Indian presenteert de FTR-line-up voor 2021

Indian Motorcycle presenteerde vandaag de 2021 FTR-line-up. Deze zijn vanaf april leverbaar bij de Indian dealers. Er is volgens het persbericht veel aandacht besteed aan het verfijnen van de afstelling van de 1203cc V-twin, goed voor 123 pk en 120 Nm. Bepaald geen overbodige luxe, want testers klagen nog wel eens over het oppakken van de motorfiets. Alle FTR-modellen hebben verder volledig instelbare vering, waarbij de vlaggenschip FTR R Carbon – het vlaggenschip – luxere Öhlins-vering voor en achter heeft. Samen met een aangepaste balhoofdhoek, een 40 mm bijgesneden stuur en andere naloop moet dit voor nog meer controle geven aan de man of vrouw in het zadel. Dat zadel is trouwens 36mm lager.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?