vrijdag 8 december 2023

Indian presenteert de FTR-line-up voor 2021

Indian Motorcycle presenteerde vandaag de 2021 FTR-line-up. Deze zijn vanaf april leverbaar bij de Indian dealers. Er is volgens het persbericht veel aandacht besteed aan het verfijnen van de afstelling van de 1203cc V-twin, goed voor 123 pk en 120 Nm. Bepaald geen overbodige luxe, want testers klagen nog wel eens over het oppakken van de motorfiets. Alle FTR-modellen hebben verder volledig instelbare vering, waarbij de vlaggenschip FTR R Carbon – het vlaggenschip – luxere Öhlins-vering voor en achter heeft. Samen met een aangepaste balhoofdhoek, een 40 mm bijgesneden stuur en andere naloop moet dit voor nog meer controle geven aan de man of vrouw in het zadel. Dat zadel is trouwens 36mm lager.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen