maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen Harley-dag in Dieren

Jammergenoeg moet de organisatie van het Zomerfeest aan de IJssel in Dieren (Gelderland), de Harley-dag op zaterdag 20 augustus van de agenda halen. Deze beslissing is genomen, omdat er angst is voor rivaliserende motorclubs. De kans op problemen is weliswaar klein, maar de stichting neemt liever geen risico. Ze betreuren het feit dat ze dit besluit hebben moeten nemen.

Nu maar hopen dat het zonnetje volgende week lekker schijnt, dan kunnen we gewoon een fijne rondrit maken met een Harley-Davidson of een ander motormerk!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen