Geen Harley-dag in Dieren

Jammergenoeg moet de organisatie van het Zomerfeest aan de IJssel in Dieren (Gelderland), de Harley-dag op zaterdag 20 augustus van de agenda halen. Deze beslissing is genomen, omdat er angst is voor rivaliserende motorclubs. De kans op problemen is weliswaar klein, maar de stichting neemt liever geen risico. Ze betreuren het feit dat ze dit besluit hebben moeten nemen.

Nu maar hopen dat het zonnetje volgende week lekker schijnt, dan kunnen we gewoon een fijne rondrit maken met een Harley-Davidson of een ander motormerk!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?