dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Big Rivers ontvangt award

Ieder jaar vindt in de Verenigde Staten een wereldwijde dealerbijeenkomst plaats, die gelijk valt met het presenteren van het nieuwe modeljaar van Harley-Davidson. Tijdens de meest recente dealermeeting in Anaheim werden aan de beste dealers van de wereld in hun regio de ‘Bar & Shield’ (naar het logo van H-D) awards uitgereikt. Deze awards betekenen veel voor het professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson.

Voor Nederland kreeg Albert van der Steen, Dealer Principal van Big-Rivers Harley-Davidson (Heteren) de award uitgereikt.

Bij de toekenning van dit eerbetoon wordt gekeken naar kwaliteit en kwantiteit. De prijs is voorbestemd voor dealers die het hoogste scoren bij een evaluatie op maar liefst 150 meetpunten en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo kijkt Harley-Davidson nauwlettend naar zaken zoals de uitstraling van het pand, de ervaringen van klanten met het personeel, serviceverlening, het opleidingsniveau van het personeel, diverse projecten en de uitstraling van de showroom.

Roy Bowring, Dealer Development Manager Harley-Davidson Benelux.“Big-Rivers H-D blinkt op nagenoeg alle fronten uit. Investeringen in onzekere tijden vragen om durf en dat heeft deze dealer duidelijk getoond sinds de oprichting. Big-Rivers H-D opende zijn deuren begin 2010. Albert van der Steen heeft een prachtig Harley-Davidson Dealership neergezet en we zijn dan ook ontzettend blij dat juist hij de award heeft gewonnen", voegt Bowring eraan toe.  

Albert van der Steen zit rechtsonder op de foto.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen