donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gelazer begint weer: olie op de Eifel-Panoramastrasse gegooid

Afgelopen zondag zou een glazen fles gevuld met frituurvet opzettelijk op de rijbaan van de Panoramastrasse zijn gegooid.

Zoals de vrijwillige brandweer van Hürtgenwald heeft gemeld, moesten zij afgelopen zondag uitrukken om olie te verwijderen in een bocht van de L218 – tussen Vossenack en Nideggen.  Blijkbaar heeft iemand opzettelijk een glazen fles gevuld met frituurvet in de bocht op de weg gegooid, die erg populair is bij motorrijders.  De veronderstelling is dat de dader motorrijders wilde laten vallen.

Ook in Nederland binnenkort tijdelijke wegafsluitingen voor legale motorfietsen?

De brandweer had grote moeite om de vervuiling te verwijderen. Dit is al het tweede incident van deze aard op de L218. De politie werd ingelicht.

Voor corona toesloeg werden bochtige wegen in de Eifel ook met vet en diesel besmeurd, uit protest tegen motorrijders die in grote getale van deze wegen gebruik maken. Kennelijk zit het enkele bewoners weer zo hoog dat ze opnieuw hun heil zoeken in dergelijke laffe en gevaarlijke acties.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen