Gezocht: foto’s van je eerste motorfiets

Ah, je allereerste eigen motor! Weet je nog? Hoe trots je was! Wat een geweldig gevoel. Daarom roept de redactie van Moto73 jou als abonnee op om een foto op te sturen van je allereerste motor. Vul onderstaand vragenformulier in en wie weet, word jij uitgekozen om binnenkort met je huidige motor naar de studio te komen voor een prachtige foto-sessie en een interview. Zo zie je jezelf nog eens terug in Moto73!

Wat willen we precies? Een digitale foto van je eerste motor (minimaal 1 mb, max 5 mb). En antwoord op de volgende vragen:

  • – Wie ben je (naam, beroep)?
  • – Hoe oud ben je?
  • – Hoeveel motoren versleten/gecrashed?
  • – Wat is je huidige motor?
  • – Hoogtepunt in je motorleven?
  • – Dieptepunt in je motorleven?

Stuur je foto en de antwoorden op deze vragen naar: redactie@moto73.nl. Vergeet hierbij niet om je abonneenummer en volledige adresgegevens in je mail te vermelden. Tot ziens in de studio (en op de pagina’s van je favoriete motorblad)!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.