donderdag 2 februari 2023

Marathonmotor Yamaha FZ1 Fazer: eerste en tweede eigenaar van dezelfde motor

Marathonmotor Yamaha FZ1 Fazer. Je motor inruilen en er dan een paar maanden later achter komen dat je de oude motor leuker vond dan de nieuwe? Het is niet alledaags, Johan Reekers overkwam het. Hij kocht in 2010 een nieuwe Yamaha Fazer 1000, ruilde hem in 2016 in op een bijna nieuwe Yamaha Tracer 900, maar kocht kort daarna zijn oude vertrouwde Fazer toch weer terug. Fotografie: Peter van der Sanden Al heel lang liep Johan Reekers uit Zwolle rond met het idee om...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen