Gezocht: Jouw motormoment

December, de maand van Sinterklaas, zwarte- dan wel schoorsteenpiet, Kerst maar voor ons vooral de maand van terugblikken op een fantastisch motorjaar. Bijvoorbeeld dankzij introducties van de Honda Africa Twin en de Yamaha MT-10, de wereldtitel van Jeffrey Herlings en de successen van Bo Bendsneyder en Michael van der Mark.

Maar in het extra dikke decembernummer hebben we ditmaal ruimte gereserveerd voor jullie verhalen. Zijn jullie getrouwd op de motor? Insturen die hap! Een avontuur meegemaakt dat zo apart is dat niemand het gelooft. Wij geloven je wel! 24 uur non-stop gereden? Laat het ons weten. En dat geldt ook als jullie motorclub 40 jaar bestaat, je dit jaar jouw 53e motor gekocht hebt en voor elk ander bijzonder motorverhaal over 2016 dan ook.

Naast het feit dat jouw verhaal in MOTO73 nummer 26/1 komt te staan, maak je ook nog eens kans op schitterende prijzen. Onze chef-cadeau is op dit moment druk aan het rondbellen daarvoor en heeft al spectaculaire dingen weten los te peuteren. Natuurlijk krijg je van ons ook de PDF van je verhaal toegestuurd. Ideaal voor boven je bed!

Checklijst

– Lengte tekst: Maximaal een A4-tje

– Foto’s: Minimaal 2 Mb (liefst groter)

– Bijschriften: Inclusief alle namen en motormerken

– Uiterste instuurdatum: woensdag 23 november

– Mailadres: redactie@moto73.nl o.v.v. Motormoment 2016

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.