TT Circuit zoekt officials

Al krijgen ze soms de eer niet die hen toekomt, eigenlijk zijn het de echte helden van elke TT. De officials. Deze vrijwilligers zorgen er voor dat we elk jaar weer van mooie evenementen kunnen genieten als de TT, het WK Superbike, het Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. Bij deze groep helden kun jij nu horen, want het TT Circuit zoekt nieuwe officials. 

De groep van 1550 vrijwilligers bestaat uit binnen- en buienring officials. De binnenring officials zijn 750 de mannen en vrouwen die zich direct of indirect bezighouden met de sportieve aspecten op het circuit. Voor de binnenring is het TT Circuit nu op zoek naar baancommissarissen (het liefst met EHBO-diploma) en tijdwaarnemers. Daarnaast ook medewerkers voor het tankstation of medewerkers voor de Riders Info-service. De kaartverkopers, -controleurs, parkeerwachters en verkeerswachters werken op de buitenring. 

Official worden? Hier kun je meer info vinden en hier kun je je aanmelden

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.