vrijdag 26 april 2024

G&G uitlaten voor de Triumph Street Triple 675 en Daytona 675 2013-2015

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De vooruitgang is aanzienlijk, niet alleen qua uitstraling maar vooral qua geluid. Zoals we van G&G gewend zijn zorgt deze uitlaat voor een indrukwekkend geluid, en dankzij de keuze uit drie modellen uitlaten is er voor elke smaak een geluid te vinden. De G&G Big Oval geeft een donker geluid, waarmee je 675 meer als een 1000 klinkt. Heb je liever een felle jank, dan is er de G&G GP, en als je je Triple lekker rebels wilt laten klinken is er de Moto2 uitlaat.

Het design is typisch Italiaans, met een mooie strakke plaatsing en vloeiende lijnen. Elk model uitlaat valt mooi in het design van de motor, en zorgt er daarmee voor dat hij meer toevoegt dan alleen geluid en gewichtsbesparing. De uitlaat valt mooi weg onder de motor, waardoor deze optisch nog korter lijkt.

Voor elk budget en elke smaak is een uitlaat te vinden, of je nu kiest voor de Moto2 (voor € 299,-), de Big Oval (vanaf € 425,-, met keuze uit 9 materialen/endcaps) of de GP (vanaf € 495,-). De uitlaat is E-gekeurd en voorzien van verwijderbare dB-killer, de gewichtsbesparing ligt tussen 2,55 en 3,65kg.

In het kort:

– 13 verschillende modellen uitlaten, verdeeld over de Big Oval, GP en Moto2
– Gewichtsbesparing 2,55 tot 3,65 kg
– E-keur
– Verwijderbare dB-killer

Verkrijgbaar via www.GeGShop.nl of je lokale dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen