GhostRider is back!

Jawel, heethoofdje Nicholas Cage trekt andermaal zijn vlammende outfit aan en maakt als Johnny Blaze de filmschermen onveilig. In het vervolg op de eerste film is de Ghostrider wederom de aangewezen persoon om ondanks zijn baan als handlanger van de duivel een goede daad te doen. Dat gaat uiteraard gepaard met de nodige computergegenereerde actie en special effects. Wij mogen enkele kaarten weggeven. Gewoon dat formuliertje even invullen, is al dat nodig is. Zo lang het nog vriest en sneeuwt de beste manier om je even af te leiden!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.