Win de dvd Closer to the Edge

In de categorie gaver dan gaver, vetter dan vet hebben we hier de dvd Closer to the Edge. Deze spectaculaire documentaire gaat over het wel en wee van de TT van Man en is sinds kort ook in een Nederlandse versie leverbaar. En dat is een onmisbare luxe, want helden als John McGuiness en Guy Martin versta je echt niet zonder tolk. Aangezien deze mannen diverse interviews geven en van alles uitleggen was dit echt wat we nodig hadden. Natuurlijk wil jij deze ongekend mooie dvd winnen. Hoe? Door onderstaand mail en win-formulier in te vullen.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.