Glamperen in de Dordogne

Ruim 40.000 jaar geleden leefden prehistorische Cro Magnon-mensen in grotten in de Dordogne. Ook in latere tijden kampeerden hele bevolkingsgroepen er in grotten en ondergrondse holen. Peter Aansorgh volgt het spoor van de Cro Magnon en zijn nazaten. Hij overnacht op campings, want waarom zou hij het beter hebben?

Gelukkig maar dat de MOTO73-lezer het wél beter kan hebben, namelijk middels een vooraf uitgestippelde route van de wegen die Peter reed door de Dordogne. Als je hier klikt kun je via een eenvoudige link het GPX-bestand downloaden en de route uploaden naar je navigatiesysteem. Een kind kan de was doen en jij kan de Dordogne in.

Wat wil een mens nog meer?

Behalve natuurlijk lezen hoe en wat over het rijden in de Dordogne, waarover nu een mooi reisverslag staat in het MOTO73-dubbelnummer. Nooit meer een nummer missen? Klik dan hier voor de abonnementsaanbiedingen

Foto: Peter Aansorgh

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.