20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Glamperen in de Dordogne

Ruim 40.000 jaar geleden leefden prehistorische Cro Magnon-mensen in grotten in de Dordogne. Ook in latere tijden kampeerden hele bevolkingsgroepen er in grotten en ondergrondse holen. Peter Aansorgh volgt het spoor van de Cro Magnon en zijn nazaten. Hij overnacht op campings, want waarom zou hij het beter hebben?

Gelukkig maar dat de MOTO73-lezer het wél beter kan hebben, namelijk middels een vooraf uitgestippelde route van de wegen die Peter reed door de Dordogne. Als je hier klikt kun je via een eenvoudige link het GPX-bestand downloaden en de route uploaden naar je navigatiesysteem. Een kind kan de was doen en jij kan de Dordogne in.

Wat wil een mens nog meer?

Behalve natuurlijk lezen hoe en wat over het rijden in de Dordogne, waarover nu een mooi reisverslag staat in het MOTO73-dubbelnummer. Nooit meer een nummer missen? Klik dan hier voor de abonnementsaanbiedingen

Foto: Peter Aansorgh

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen