20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Wunderlich Anfahrt: Goed excuus voor een mooie weekendtrip

Ruim alvast een plekje in de agenda in voor de Wunderlich Anfahrt op 25 en 26 april. Het evenement van de Duitse accessoire fabrikant is een mooie start van het seizoen en het perfecte excuus om heerlijk op de motorfiets naar en door de Eifel te knallen.

Wunderlich heeft in 2020 meer dan genoeg te vieren. Het viert dit jaar de 35ste verjaardag en opent officieel het nieuwe hoofdkantoor. De fraaie specials van de Duitsers zijn altijd de moeite van het bekijken waard. Hetzelfde geldt voor de fraaie – oké, tegen een flinke prijs – onderdelen die het maakt. Het is meer dan interessant genoeg om het productieproces van dichtbij te bekijken.

Amusement

Natuurlijk zet Wunderlich zichzelf in de schijnwerpers, maar daar staat het niet alleen. Bedrijven als: BMW Motorrad, Continental, Metzeler, Arai, Stadler en Ilmberger Carbon staan er ook. Net als Wunderlich zelf, zijn ook dit niet de minste namen. Voor het amusement zorgt de Hamburgse politie (echt waar!) met BMW oldtimers. Verder zijn de mannen van de steile wand en trialartiesten aanwezig. Om slimmer te vertrekken dan bij aankomst (niet altijd een automatisme bij een motortreffen) geeft Wunderlich lezingen en een offroadtraining.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen