Goed weer op komst!

Het lijkt erop dat komend weekend het eerste goed warme weekeinde van 2016 gaat worden, ten minste als we de meteorologes des lands geloven mogen. 

“Vanaf vrijdag profiteren we enkele dagen van de nabijheid van een hogedrukgebied. De dag begint fris en mogelijk lokaal mistig. Al snel is er veel ruimte voor de zon en loopt de temperatuur op tot een graad of 12.

In het weekend wordt het een stuk warmer. Zaterdag ligt de maximumtemperatuur tussen 14 graden in het noorden en 17 in het zuiden. Zondag wordt het zelfs 15-19 graden! Het weerbeeld is op beide weekenddagen vrij zonnig.” – aldus Weeronline.

Kort om, prima weer de motor eindelijk eens echt uit te laten. Pekel is inmiddels goed en wel de afvoerputjes ingespoeld – zeker na deze week wel… – en de zon helpt het asfalt voor het eerst weer eens goed op te warmen. Overigens is het wel zaak dat je het er komend weekend van neemt, want Weeronline sluit het bericht af met deze deprimerende laatste zin:

“Volgende week neemt de neerslagkans weer toe en daarbij moet de temperatuur zeer waarschijnlijk omlaag.”

Je weet wat je te doen staat!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.