BIKERS RIJDEN WERELDWIJD OP 21 MEI TEGEN KINDERMISBRUIK

Op 21 mei 2015 wordt er met een grote groep bikers aandacht gevraagd voor onze bijzondere manier van werken. Op deze dag laten wij zien dat het bieden van een veilige omgeving aan misbruikte en mishandelde kinderen voor ons centraal staat. Wij hebben tot doel om deze kinderen weer in hun kracht te zetten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. 

Deze jaarlijkse rit is wereldwijd bekend onder de naam 100 MILES 4 B.A.C.A. en wordt overal ter wereld op dezelfde dag gereden. We rijden een rit van zo’n 160 kilometer met daarin twee pauzes. 

De start locatie is: Camping Betuwe – Hoge Dijkseweg 40 – 4041 AW Kesteren | www.campingbetuwe.nl

Meer gegevens lezen en inschrijven kan op onze website: http://dutch.bacaworld.org/100miles 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?