maandag 29 mei 2023

Goedhart MEGA Motormarkt 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Goedhart Motoren houdt op zaterdag 29 en zondag 30 september de MEGA Motormarkt – het jaarlijks terugkerende festijn voor motorliefhebbers. Nog grootser dan vorig jaar, met onder meer een outlet vol motorkleding en accessoires. Ook dit jaar weer met muziek, eten & drinken én de loterij waarbij bezoekers kans maken op fantastische prijzen, waaronder twee splinternieuwe motoren. Op zaterdag is een KTM 790 Duke te winnen en op zondag een Kawasaki Versys 650. 

“De MEGA Motormarkt is uitgegroeid tot een van de grootste events in zijn soort”, aldus Berry Goedhart. “Vorig jaar ontvingen we meer dan 15.000 bezoekers. Een groot succes dus en dat bouwen we dit jaar verder uit met nog meer voordeel en nog meer fun. Een bezoek is genieten: van parkeren – in de directe omgeving van onze winkel hebben we volop parkeerplek – tot aan eten en drinken. Buiten hebben we dit jaar een extra groot terras en een podium waar een band speelt. Hier is ook de trekking van de loterij. Kortom, we maken er weer een megaleuke motorhappening van.”

Uitzonderlijk hoge kortingen
Omdat Goedhart Motoren speciaal voor dit weekend groot inkoopt, zijn producten met uitzonderlijke kortingen te koop op de MEGA Motormarkt. Een uitgebreide collectie kleding, helmen, motoraccessoires en motoren voor zeer lage prijzen zijn te vinden in de winkel. De showroom is omgetoverd tot een grote markt. Daar staan marktkramen van bijna alle grote motorkleding- en accessoiremerken, onder meer TomTom, Akrapovi?, Barracuda, SENA Communicatie en helmmerken Arai en Shoei.

Berry Goedhart: “Bij de kramen vind je ook interessante aanbiedingen. En je kunt er uiteraard terecht met je vragen en voor advies. In totaal zijn er meer dan 70 specialisten aanwezig om vragen beantwoorden, of het nu om kleding, accessoires of het onderhoud van je motor gaat.”

Verloting van twee splinternieuwe motoren
Een andere grote publiekstrekker is de loterij, met ook dit jaar weer te gekke prijzen. Goedhart: “Als je MEGA Motormarkt zegt, dan zeg je ook loterij. We verloten deze editie wederom twee splinternieuwe motoren: op zaterdag een KTM 790 Duke en op zondag een Kawasaki Versys 650. Op beide dagen is de loterijtrekking live, aan het einde van de middag. En behalve de twee motoren gaan er ook vele andere leuke prijzen uit. Loten kosten 5 euro. Bovendien zit er een gratis lot bij ons Goedhart Magazine, dat binnenkort verschijnt. En bezoekers krijgen bij elke aankoop van meer dan 25 euro tijdens de MEGA Motormarkt een lot cadeau.”

De MEGA Motormarkt 2018 vindt plaats op zaterdag 29 september van 8.30 tot 17.00 uur en zondag 30 september van 12.00 tot 17.00 uur bij Goedhart Motoren aan de Europaweg in Bodegraven.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image