Op de Goedhart Mega Motormarkt kun je een nieuwe KTM of een Kawasaki winnen

Zeg je MEGA Motormarkt, dan zeg je ook Loterij. Goedhart Motoren verloot ook dit jaar weer twee (!) gloednieuwe motoren: de prijswinnaars maken ze nog dezelfde dag om 17.00 uur bekend.

Op zaterdag maak je kans op een KTM 790 Duke en op zondag op een Kawasaki Versys 650. En elke dag gaan er ook nog andere heel leuke prijzen de deur uit.

Hoe doe je mee aan de loterij?

In het Goedhart Magazine zit je een gratis lot* t.w.v. €5,-. Dit lot neem je mee en lever je in bij Goedhart Motoren op 29 of 30 september. Je moet wel je NAW-gegevens willen delen, da’s de verplichting pm één van de prijzen te winnen. En bij elke €25,- die je tijdens de MEGA Motormarkt besteedt, krijg je een lot cadeau om je kansen te vergroten. Ook kun je voor €5,- per stuk losse loten kopen tijdens het evenement.

Voor meer info: klik goedhartmotoren.nl

*De loten zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij onlineaankopen tijdens de MEGA Motormarkt krijg je geen gratis lot.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.