woensdag 31 mei 2023

Goedhart Motoren breidt uit en lanceert Pop-Up motorkleding outlet

Goedhart Motoren groeit door. Om de stijgende vraag tegemoet te komen voegt het motorbedrijf het aangrenzende pand op de Europaweg in Bodegraven toe aan de onderneming. In deze voormalige vestiging van een autodealer zal tijdelijk een Pop-Up outlet store worden gevestigd, waar motorkleding en helmen van bekende merken tegen messcherpe prijzen worden aangeboden.

De winkel zal van maart tot augustus open zijn. Marketing & Retail manager Joost Goedhart: “We krijgen er enorm veel ruimte bij, prima geschikt voor dit outlet concept. Vorig jaar zijn we al begonnen met het inkopen van outlet motorkleding, helmen en accessoires in Europa. De grote beschikbaarheid en de aanhoudende onzekerheid vanwege COVID boden ook kansen, we hebben zeer goede deals kunnen maken. Dat vertaalt zich in een gevarieerd en aanlokkelijk aanbod in onze outlet store.” 

Het aanbod bestaat uit bekende merken motorkleding en helmen als Bering, Macna, Richa, Alpinestars, Segura, HJC, Arai en Rukka maar omvat ook tal van budgetmerken. In alle gevallen is de prijsstelling concurrerend. De Pop-Up outlet kan vanaf dinsdag 16 maart, op afspraak, fysiek bezocht worden op Europaweg 1C, 2411 NE te Bodegraven en is ook online te vinden.

Toekomstplannen Goedhart Motoren

De motorkleding outlet is tijdelijk, omdat het voormalige autobedrijf geïntegreerd wordt in Goedhart Motoren. De twee panden worden daartoe intern verbonden, zodat voor het oog een doorlopende ruimte ontstaat van ruim 6.000 vierkante meter. Eind 2021 staat een ingrijpende verbouwing op de planning: showroom, motorkleding- en accessoires shops worden flink uitgebreid, zodat het complete aanbod overzichtelijk gepresenteerd kan worden.

Ook de werkplaats gaat dan op de schop: die wordt groter om efficiënter en nauwkeuriger te kunnen werken. Om de groeiende stroom online bestellingen sneller te kunnen verwerken ondergaat het magazijn eveneens een aanzienlijke uitbreiding. Een bezoek aan de showroom en de kledingafdeling wordt nog leuker door een forse uitbreiding en verbetering van de horeca: centraal in het groeiende bedrijf komt een cafetaria met een coffeecorner en een gevarieerd aanbod aan snacks en non-alcoholische dranken.

Vol vertrouwen

Goedhart Motoren beslaat door de uitbreiding inclusief parkeergelegenheid een oppervlakte van circa 8.000 vierkante meter. Oprichter Berry Goedhart, die 31 jaar geleden zijn bedrijf begon in een garagebox: “Daarmee kunnen we onze toonaangevende positie in Europa als onafhankelijke merkdealer met het meest complete aanbod op het gebied van motoren, kleding, onderdelen en accessoires verder versterken. Wij treden de toekomst vol vertrouwen tegemoet.” 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image