vrijdag 23 februari 2024

Goedhart Motoren – End of Season Sale

Goedhart Motoren Bodegraven viert jaarlijks het einde van het motorseizoen met de zeer populaire Mega Motormarkt. Een van de bekendste motorevenementen vol vertier en motorvoordeel in hartje Nederland. Om de motorgemeenschap, ondanks Covid-19, ook dit jaar weer te voorzien van voordeel is hij er dit jaar in aangepaste vorm als End of Season Sale. De sale vindt plaats van 23 t/m 27 september, en op de woensdag en donderdag zelfs tot in de avonduren.

End of Season Sale

Deze End Of Season Sale wordt op een andere wijze gevierd dan gewend van Goedhart. Er moet geweken worden van de normale vertier en catering. Echter kan er des te meer gerekend worden op een gigantische sale met prachtige aanbiedingen en kortingen. Dankzij een overkapping van een groot deel parkeerterrein wordt er in totaal 6.000m2 shoppingplezier gerealiseerd. Hiernaast is er ook nog eens vijf dagen sale in plaats van de gebruikelijke twee. Deze extra ruimte en tijd voor de sale maken het 1,5 meter afstand houden mogelijk en het shoppen des te plezieriger. Ook wijst Goedhart Motoren op de webshop waar je ook online alle aanbiedingen kan vinden en dus veilig vanaf huis kan shoppen.

Sample Sale

Om de scherpst mogelijke aanbiedingen te geven heeft Goedhart grote partijen motorkleding samples ingeslagen. Nieuwe CE-gekeurde motorkleding tentoongesteld op motorbeurzen maar ongedragen. Door deze wijze van slim inkopen kan Goedhart kortingen tot wel 70% geven op deze Sample Sale. Wel zijn er maar beperkte maten beschikbaar, wees er dus snel bij. Je vindt al deze aanbiedingen op www.goedhartmotoren.nl/sample-sale.

Tax-Free nieuwe collectie motorkleding

Motorkleding die buiten deze Sample Sale valt kan ook rekenen op een fikse korting dankzij een Tax-Free actie. Zo shop je de nieuwste collectie motorkleding tijdens de sale exclusief btw in de kledingrekken. Hierdoor ben jij alvast klaar voor het nieuwe motorseizoen of als Die Hard goed voorbereid op de uitdagende wintermaanden.

Onderdelen & Accessoires met 10% korting

Moet jij nog sleutelen aan je motor, of verdiend jouw motor wel een upgrade met bijvoorbeeld een nieuw uitlaatsysteem of een telefoon- of gps-houder? Ook hierin voorziet Goedhart tijdens deze einde seizoens-uitverkoop. Je krijgt namelijk 10% korting op alle onderdelen en accessoires, zowel originele als After Market. Het perfecte moment dus om je motor weer te laten glimmen na een zwaar seizoen en hem nog meer te stylen naar jouw wensen.

Shop gemakkelijk en veilig online

Ook in de webshop van Goedhart shop je alle aanbiedingen die te vinden zijn tijdens de sale. Een druk schema of liever thuisblijven zijn dus geen belemmering. Je shopt namelijk alles veilig en gemakkelijk online. Bezoek de webshop: www.goedhartmotoren.nl/sample-sale.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen