maandag 15 april 2024

Goedhart Motoren wordt uitgebreid en krijgt een tijdelijke Pop-Up Outlet

Goedhart Motoren blijft groeien als dé grootste motordealer voor de motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de rest van de Benelux. Om aan de stijgende vraag te voldoen voegt Goedhart Motoren het aangrenzende pand op de Europaweg in Bodegraven toe aan de winkel. Op deze locatie zal tijdelijk een Pop-Up outlet worden gevestigd, waar motorkleding en helmen van bekende merken tegen messcherpe prijzen worden aangeboden.

Outlet

De Pop-up outlet zal geopend zijn van maart tot augustus en is gevuld met een aanbod van bekende merken motorkleding zoals Bering, Macna, Richa, Alpinestars, Segura, HJC, Arai en Rukka maar omvat ook tal van budgetmerken. De Pop-Up outlet werd op 16 maart geopend op Europaweg 1C, 2411 NE te Bodegraven waarnaast het assortiment ook online te vinden is op www.goedhartmotoren.nl/outlet.

Marketing & Retail manager Joost Goedhart: “We krijgen er enorm veel ruimte bij, prima geschikt voor dit outlet concept. Vorig jaar zijn we al begonnen met het inkopen van outlet motorkleding, helmen en accessoires in Europa. De grote beschikbaarheid en de aanhoudende onzekerheid vanwege COVID boden ook kansen, we hebben zeer goede deals kunnen maken. Dat vertaalt zich in een gevarieerd en aanlokkelijk aanbod in onze outlet store.”

Toekomstplannen

De motorkleding outlet is tijdelijk, omdat het pand in de toekomst samen wordt gevoegd met het huidige pand. De twee panden worden daartoe intern verbonden, zodat voor het oog een doorlopende ruimte ontstaat van ruim 6.000 vierkante meter. Eind 2021 staat een ingrijpende verbouwing op de planning: showroom, motorkleding- en accessoires shops worden flink uitgebreid, zodat het complete aanbod overzichtelijk gepresenteerd kan worden.

Ook de werkplaats gaat dan op de schop: die wordt groter om efficiënter en nauwkeuriger te kunnen werken. Om de groeiende stroom online bestellingen sneller te kunnen verwerken ondergaat het magazijn eveneens een aanzienlijke uitbreiding. Een bezoek aan de showroom en de kledingafdeling wordt nog leuker door een forse uitbreiding en verbetering van de horeca: centraal in het groeiende bedrijf komt een cafetaria met een coffeecorner en een gevarieerd aanbod aan snacks en non-alcoholische dranken.

Vol vertrouwen

Goedhart Motoren beslaat door de uitbreiding inclusief parkeergelegenheid een oppervlakte van circa 8.000 vierkante meter. Oprichter Berry Goedhart, die 31 jaar geleden zijn bedrijf begon in een garagebox: “Daarmee kunnen we onze toonaangevende positie in de Benelux als onafhankelijke merkdealer met het meest complete aanbod op het gebied van motoren, kleding, onderdelen en accessoires verder versterken. Wij treden de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Bezoek hier de website van Goedhart Motoren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen