vrijdag 1 december 2023

Goodiebag voor 2019 Yamaha Tracer 900 GT

2018_yamaha_tracer-900-gt

Yamaha heeft voor de 2018 Tracer een aantal kwaliteits accessoires ontwikkeld en motorkleding ontwikkeld. Overigens wordt de Yamaha Tracer 900 GT vandaag geïntroduceerd en een besneeuwd Spanje.

De belangrijkste toevoeging in het assortiment accessoires zijn ongetwijfeld de harde 20 liter zijkoffers, die speciaal voor de Tracer zijn ontwikkeld en die de berijder meer ruimte bieden om bagage te verstouwen.

Verder is de accessoirelijst uitgebreid met een Akrapovič slip on demper, harde en zachte koffers, verschillende topkoffers, verwarmde handvatten en zadels en windschermen. Daarbij verschillende onderdelen om je Tracer mee te verfraaien.

Yamaha heeft voor de Tracer rijder ook een collectie motorkleding laten ontwikkelen. Bijvoorbeeld het Touring Jacket, een zwart of zwart/grijs ensemble dat volop comfort biedt tijdens lange afstanden, in alle jaargetijden. De verwijderbare, ademende en waterdichte insert staat daar voor garant. Zichtbaarheid wordt verzorgd door 3M reflectie materiaal aan de voorzijde, achterzijde en mouwen. Op de ellebogen en schouders zitten een CE goedgekeurde protectoren.

De bijpassende broek heeft CE goedgekeurde knieprotectoren en een verwijderbare wintervoering. Slijtagegevoelige plekken zijn verstevigd met Riplan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image