13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voor snelle beslissers: wereldmeeting Honda Crosstourer rijders

honda_crosstourerRij jij op een Honda Crosstourer en voel je de vurige wens andere Crosstourer rijders te ontmoeten. Snel beslissen: 14 april vindt de eerste wereldmeeting plaats.

Als je nu met eenglimlach ja loopt te knikken, heb je geluk. Het Engelse Crosstourer.com organiseert – naar eigen zeggen – de Eerste Crosstourer World Meeting in Oswestry, Shorpshire op 14 april.

In het begin was de meeting een kleine aangelegenheid, maar naar nu blijkt wordt het echt een grote samenscholing van Crosstourer rijders.

Wanneer je gaat, wordt je rond 8 uur verwacht bij de Premier Inn Car Park in Oswestry. Daar wordden groepen gemaakt en kun je een toertocht maken van 265 of 379 km.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen