Voor snelle beslissers: wereldmeeting Honda Crosstourer rijders

honda_crosstourerRij jij op een Honda Crosstourer en voel je de vurige wens andere Crosstourer rijders te ontmoeten. Snel beslissen: 14 april vindt de eerste wereldmeeting plaats.

Als je nu met eenglimlach ja loopt te knikken, heb je geluk. Het Engelse Crosstourer.com organiseert – naar eigen zeggen – de Eerste Crosstourer World Meeting in Oswestry, Shorpshire op 14 april.

In het begin was de meeting een kleine aangelegenheid, maar naar nu blijkt wordt het echt een grote samenscholing van Crosstourer rijders.

Wanneer je gaat, wordt je rond 8 uur verwacht bij de Premier Inn Car Park in Oswestry. Daar wordden groepen gemaakt en kun je een toertocht maken van 265 of 379 km.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?