GP Droomteam Competitie: coureursprijzen!

Vanaf aanstaande donderdag (12 maart) kan er ingeschreven worden voor de GP Droomteam Competitie 2015. Om alvast wat te gaan puzzelen, hebben we besloten om de prijslijsten alvast online te zetten. De oplettende kijker ziet ook prijzen voor wildcards staan. Dit is een nieuw spelelement en aanstaande donderdag zal dat op motor.nl als mede in het nieuwe nummer van MOTO73 uitgelegd worden. Veel succes alvast en houd deze site in de gaten voor de laatste nieuwtjes wat betreft de GP Droomteam Competitie! 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?